Alertes
Inici / Ocupació i economia / L’alcalde visita el que serà el major supermercat de la cadena Family Cash
20181005_123612

L’alcalde visita el que serà el major supermercat de la cadena Family Cash

Es preveu que la nova tenda s’inaugure el 24 d’octubre

Xàtiva, 5 d’octubre de 2018.- L’alcalde Roger Cerdà, acompanyat pel regidor d’Hisenda, Ignacio Reig, ha visitat les obres del que serà l’edifici central de la cadena de supermercats Family Cash. Han estat rebuts per l’empresària Rosa Ferrero, per l’enginyer Miguel Bordes i pel cap d’obra, Álex Fernández.

L’alcalde respon així a la invitació per conèixer l’última fase de les obres d’un edifici de 7.000 metres quadrats que serà el més gran dels què disposa aquesta cadena de distribució i que albergarà també les oficines centrals de l’empresa.

En total, el complexe ocupa una superfície de 16.000 metres quadrats i quan estiga en funcionament canviarà totalment la fisonomia de l’accés principal per carretera a la ciutat, junt amb el condicionament de l’àrea d’aparcament en la zona annexa del polígon i l’adequació de l’aparcament del cementeri.

La data d’inauguració inicialment prevista per al nou supermercat de Family Cash és el proper 24 d’octubre.

Et pot interessar

Ocupació

CONVOCATÒRIA I PROVES DE SELECCIÓ DE PERSONAL FUNCIONARI DE CARRERA, TÈCNIC MITJÀ DE PROMOCIÓ LINGÜÍSTICA, SUBGRUP A2 DE TITULACIÓ, MITJANÇANT SISTEMA SELECTIU DE CONCURS OPOSICIÓ PER TORN LLIURE. (act. 05/02/2019)

S’informa que per la Junta de Govern Local de data 30 de juliol de 2018 …