Alertes
Inici / Cultura i oci / La V Trobada de Saxos, a Xàtiva
trobada saxos

La V Trobada de Saxos, a Xàtiva

 

El Conservatori Lluís Milan acollirà una jornada de formació i treball musical que conclourà amb el concert dels participants

8 d’octubre de 2018.- Divendres passat el Conservatori Lluís Milan va acollir la presentació de la V Trobada de Saxos de la Comunitat Valenciana. A l’acte hi varen participar la regidora de Conservatori, Empar Penadés, la directora del centre, Carmen Badia, Rafa Doménech, director d’ORSAXCOVA (l’orquestra de Saxofons de la Comunitat Valenciana), Abdon Garcia, professor del Conservatori de València, i Luismi Mateu, president de la Fundació Sanganxa i organitzador de l’esdeveniment.

Des de la seua creació en 2014, la Trobada de Saxos ha buscat convertir-se en un espai de referència per a la difusió del saxòfon; servir d’incentiu per als alumnes, compartint experiències amb professors i altres companys de diferents llocs; i generar un ambient de treball lúdic i entretingut.

Després de diverses edicions, aquesta trobada se situa com una de les activitats amb major èxit de participació organitzades per la Fundació Sanganxa, que aquest any ha triat Xàtiva com a seu de la cinquena edició de l’aplec.

Segons la regidora Penadés, que s’ha mostrat satisfeta amb l’acord de col·laboració signat aquest mateix any entre les regidories de Conservatori, Cultura i la Fundació Sanganxa: Les propostes que ens arriben per part de la Fundació Sanganxa, són sempre engrescadores i s’adeqüen perfectament a la línia de treball que, des de la regidoria, hem marcat per al Conservatori. I en aquest cas concret, encara ens ha resultat més interessant per tractar-se d’una activitat tan consolidada i amb un públic tan afermat. A Xàtiva no podíem quedar-mos per darrere de Torrent, Buñol, Borriana o la Llosa, i havíem de tindre la nostra edició.

La V Trobada de Saxos tindrà lloc el proper 10 de novembre al Conservatori Lluís Milan de Xàtiva amb una programació d’activitats que començaran a les 9:30h i que acabaran a les 19:00h amb el Concert dels alumnes i ORSAXCOVA al Gran Teatre, obert al públic i amb entrada lliure.

Les inscripcions s’han de fer a través de la pàgina web www.trobadasaxoscv.es, on es pot trobar informació més detallada i el preu de la inscripció és de 25€, incloent el dinar.

Et pot interessar

DSC05737_WEB

Un grup de touroperadors i periodistes especialitzats coneixen la Xàtiva dels Borja

La iniciativa forma part de l’estratègia de promoció del Territori Borja Xàtiva, 28 de novembre …