Alertes
Inici / Promoció econòmica i comerç / El Mercat de la Terra anima el centre històric de Xàtiva
MERCAT DE LA TERRA

El Mercat de la Terra anima el centre històric de Xàtiva

El proper diumenge 14 d’octubre s’instal·larà a la plaça del Mercat

Xàtiva, 11 d’octubre de 2018.- El primer tinent d’alcalde i regidor de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Xàtiva, Miquel Lorente, ha anunciat una nova edició de la iniciativa comercial coneguda com el Mercat de la Terra. Aquesta nova edició tindrà lloc el proper diumenge dia 14 d’octubre a la plaça del Mercat. D’aquesta manera, el Mercat de la Terra completarà l’oferta lúdica i comercial del cap de setmana per impulsar la major afluència de públic prevista.

El Mercat de la Terra és una proposta de mercat de productes de proximitat, ecològics i de les comarques veïnes, que compta amb al voltant de 30 expositors. A les seues parades s’oferiran productes com ara pa, mel, hortalisses, embotits, formatges, vins i molts altres baix el paràmetre de presentar un producte bo, net i just. Això es tradueix en presentar una oferta de productes autòctons, conreats amb respecte al medi ambient i amb uns preus justos, per tal de contribuir a la protecció de determinats oficis arrelats a la tradició i amb un futur incert.

Et pot interessar

28279988_733437683710667_6522042561083744407_n

Gastronomia especial al voltant de la FirAll 2019

Fins a 14 restaurants de Xàtiva oferiran menús especials del 5 al 9 de març …