Alertes
Inici / Benestar social i salut / Presentació pública d’AXATEA
presentació axatea

Presentació pública d’AXATEA

Xàtiva, 29 d’octubre de 2018.- La vesprada de dissabte passat, al CP Martínez Bellver, va tenir lloc l’acte de presentació pública d’AXATEA, Associació de Pares i Mares de Persones amb Trastorn de l’Espectre Autista. L’associació queda consolidada amb l’objectiu de visibilitzar el trastorn i sensibilitzar la població sobre la necessitat de millorar les nostres relacions de convivència amb un col·lectiu que ha passat de ser 1 de cada 1000 casos el 2008, a 1 de cada 150 casos de menors diagnosticats en edat escolar. L’acte va ser obert per Isabel Aguado, presidenta de l’associació i recolzat per Xelo Angulo, regidora de Benestar Social i l’alcalde de Xàtiva, Roger Cerdà. Es va sumar a la presentació la psicòloga de l’Equip Base de Benestar Social, Letícia Llopis.

Et pot interessar

PHOTO-2019-07-25-12-30-38

Sanitat incorporarà crèdit per a la redacció del projecte del nou centre de salut

L’alcalde Roger Cerdà es reuneix amb la consellera Ana Barceló a València Xàtiva, 31 de …