Alertes
Inici / Benestar social i salut / Bombers i policies d’Equador visiten l’Ajuntament de Xàtiva
DSC05319_WEB

Bombers i policies d’Equador visiten l’Ajuntament de Xàtiva

El programa de viatges d’aprenentatge per a la cooperació busca l’intercanvi de bones pràctiques

Xàtiva, 31 d’octubre de 2018.– Una delegació de bombers i policies de la localitat equatoriana de Cotacachi han visitat aquest matí l’Ajuntament de Xàtiva, dins del programa de viatges d’aprenentatge per a la cooperació dirigits a tècnics municipals, que organitza el Fons Valencià per la Solidaritat. L’alcalde, Roger Cerdà; la presidenta del Fons, Xelo Angulo i la regidora de Policia, Mariola Sanchis s’han reunit amb el capità del cos de bombers de Cotacachi, Giovanni Zamora, amb l’acompanyament d’un grup de bombers i policies d’ambdues ciutats i diversos tècnics del Fons Valencià per la Solidaritat.

Els viatges d’aprenentatge formen part de la cooperació tècnica que porta endavant el Fons. Contemplen un programa d’activitats de formació, sensibilització i educació per al desenvolupament. L’objectiu principal és que tècnics municipals puguen viure experiències de bones pràctiques inherents a les seues àrees de treball en altres contextos geogràfics.

L’assistència tècnica afavoreix l’intercanvi d’experiències i de coneixements entre els socis del Sud i les entitats locals sòcies, enriquint-se tots amb altres visions de treball i gestió. La seua finalitat és l’augment de les capacitats de les persones i institucions cap al seu propi desenvolupament.

L’enfortiment de les capacitats institucionals és bidireccional, tant per als governs locals dels països on es treballa com als ajuntaments socis, perquè es genera un procés de transferència recíproc on ambdues parts s’enriqueixen.

Et pot interessar

José Vicente - Trobada salut Salamanca

El regidor de Sanidad asiste a unas Jornadas sobre Discapacidad Intelectual y Cuidados en la Vejez

El encuentro, destinado principalmente al papel de las instituciones, se desarrolla en Salamanca entre hoy …