Alertes
Inici / Benestar social i salut / La Regidoria de Joventut organtiza el TALLER DE TATTO DE HENNA
TATTOO HENNA

La Regidoria de Joventut organtiza el TALLER DE TATTO DE HENNA

En aquest cas es realitzarà el divendres 16 de novembre, de 17.30h a 19.00h, en la Casa de la Joventut de Xàtiva.

L’henna és un tatuatge temporal aplicat a la pell en forma de pasta feta de pols de color marró. Moltes dones també s’apliquen henna per tot el cabell, una vegada a la setmana. Normalment una vegada finalitzat el tatuatge, ha de deixar-se assecar durant diverses hores, sense permetre que es mulle perquè el tatto sigua més durader.

Els tatuatges d’Henna per a la cultura marroquina no és solament una decoració estètica de la pell. Els símbols que es dibuixen tenen un significat i sovint s’utilitzen símbols que protegeixen del mal d’ull, la bruixeria o la fertilitat. Aquests patrons contenen un poder conegut com el Baraka. El baraka té molts significats al Marroc, però generalment fa referència a una espècie de poder positiu que protegeix de malalties i mal d’ull.

Des de la Regidoria de Joventut i el Centre d’Informació Juvenil de Xàtiva animem a tots a que vos apunteu en la Casa de la Joventut, que vos ho passareu molt bé.

Et pot interessar

matilde ridocci2

Xàtiva rep la donació de pintures de Matilde Ridocci

El passat mes de desembre, l’Ajuntament de Xàtiva va rebre, mitjançant donació de la ciutadana …