Alertes
Inici / Cultura i oci / Presentació del llibre d’assaig guanyador dels Premis Literaris Ciutat de Xàtiva 2017
Presentació llibre assaig 2017

Presentació del llibre d’assaig guanyador dels Premis Literaris Ciutat de Xàtiva 2017

El proper divendres, 30 de novembre de 2018,. a les 20.00h es presenta a l’Espai Cultural Sant Domènec, de Xàtiva, el llibre d’assaig i investigació, guanyador dels Premis Literaris Ciutat de Xàtiva 2017, editat per la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Xàtiva.

EL PARLAR DEL “TINGUEM”. EL VALENCIÀ DE XÀTIVA I LA SEUA ÀREA D’INFLUÈNCIA, tracta del valencià de la Costera, la Vall d’Albaida i la Ribera Alta al sud del Xúquer. Dos volums, un de descripció i un de mapes lingüístics: fonètica, morfosintaxi, lèxic, fraseologia i un tast de cultura popular.

En finalitzar aquesta presentació,  l’acte es complementarà amb l’actuació de la Bicicleta Teatre que representarà BLAI BELLVER ENTRE NOSALTRES, per conclure els actes commemoratius del II Centenari Blai Bellver 1818-2018.FLYER TEATRE BLAI bx

Et pot interessar

DSC05737_WEB

Un grup de touroperadors i periodistes especialitzats coneixen la Xàtiva dels Borja

La iniciativa forma part de l’estratègia de promoció del Territori Borja Xàtiva, 28 de novembre …