Alertes
Inici / Ocupació i economia / Xàtiva canviarà 670 lluminàries en la III fase del Pla de Seguretat de Vies Urbanes
DSC03919_web

Xàtiva canviarà 670 lluminàries en la III fase del Pla de Seguretat de Vies Urbanes

En aquesta fase es troba inclosa l’Albereda de Jaume I

Xàtiva, 11 de juliol de 2018.- L’Ajuntament de Xàtiva ha enllestit la relació de carrers que conformaran l’objecte d’actuació de la III fase del Pla de Seguretat de Vies Urbanes, actuació que té com a objectiu la millora de la il·luminació en 37 carrers de la ciutat. Aquestes millores, pressupostades en 158.000 euros, estan incloses dintre del Pla Director d’Inversions Xàtiva Creix. Amb aquesta tercera fase, ja són 611.000 euros els que ha invertit l’Ajuntament en la substitució de lluminàries que augmenten els nivells d’il·luminació existents en determinades vies de la ciutat, millorant d’aquesta forma la seguretat vial al casc urbà.

En total seran 670 les unitats les substituïdes, entre espais de connexió per als vianants, voreres i carrers de vianants repartits per tota la ciutat que veuran millorades les instal·lacions de llum. Per a tal fi, la nova lluminària que substituirà a l’existent conté tecnologia retrofit led regulable de 50 i 80 w, en funció de la columna i de l’ample de cada vial.

La relació de carrers on s’actuarà és la següent: Avgda. Selgas, Albereda Jaume I, Pl. Bassa, Pl. Espanyoleto, Font dels 25 dolls, Pl. Trinitat, C/ Montcada, Porta St. Francesc, Pl. Alexandre VIè, C/ José Carchano, C/ Peso, C/ Bellver, C/ St. Josep, C/ Carners, C/ St. Gaietà, C/ Forn del Vidre, Illeta St. Miquel, Pl. Mercè, C/ St. Ramón, Glorieta José Espejo, C/ Ventura Pascual, C/ Músic Jaume Fayos, C/ Gonzalo Viñes, C/ Font Trencada, C/ Sants, C/ i Pl. Om, C/ St. Feliu, C/ Pintor Jacomart, C/ St. Miquel, C/ Sariers, C/ Banys de la Moreria, C/ Pintor Tudela, C/ Conseller Bosch i Morata, C/ St. Rafel, C/ St. Roc, Pl. St. Joan i C/ Font St. Joan.

Començarem per l’Albereda; farem Espanyoleto, continuarem fins a la plaça de bous i després intervindrem en alguns barris, com ara el barri del Carme, el Raval o alguna zona del nucli antic on encara està pendent la millora de la il·luminació» ha explicat Ignacio Reig, regidor de Serveis Públics. Reig ha estimat que “en acabar la legislatura, haurem intervingut en gairebé en 4.000 faroles amb una inversió superior als 600.000 euros”.

Et pot interessar

Ocupació

CONVOCATÒRIA I PROVES DE SELECCIÓ DE PERSONAL FUNCIONARI DE CARRERA, AUXILIAR DE BIBLIOTCA, SUBGRUP C2 DE TITULACIÓ, MITJANÇANT SISTEMA SELECTIU DE CONCURS OPOSICIÓ PER TORN LLIURE. (Act. 03/07/2019)

S’informa que per la Junta de Govern Local de data 30 de juliol de 2018 …