Alertes
Inici / Cultura i oci / Música de violins per acompanyar i alegrar el Nadal
concert a Novaedat

Música de violins per acompanyar i alegrar el Nadal

Xàtiva, 18 de desembre de 2018.- Divendres passat els i les alumnes del Mètode Suzuki de Violí del Conservatori Lluís Milan varen visitar la residència geriàtrica Novaedat per oferir la seua música a les persones internes. L’acte, que va tenir lloc al saló d’actes de la residència des de les 12:00h fins a les 13:30h, forma part de la programació nadalenca de l’aula Suzuki. Una programació que pretén acompanyar amb música les festes nadalenques i posar el seu granet de sorra per alegrar estos dies a tothom amb un seguit d’actuacions.

El proper divendres 21 a les 19:30h, participaran al concert de Nadal del Conservatori a benefici de l’AECC al Gran Teatre; el dia 29 a les 12:30h se’ls podrà veure actuar al Betlem Monumental; i el dia 2 de gener, a partir de les 10:00h, recorreran les diferents plantes de l’hospital Lluís Alcanyís per acompanyar els malalts amb la seua música.

Et pot interessar

DSC00355

Es presenten els actes de la festivitat del Corpus Christi 2019 de Xàtiva

Hui s’ha presentat la programació i el cartell del Corpus, obra de l’artista xativina Maria …