Alertes
Inici / Cultura i oci / Música de violins per acompanyar i alegrar el Nadal
concert a Novaedat

Música de violins per acompanyar i alegrar el Nadal

Xàtiva, 18 de desembre de 2018.- Divendres passat els i les alumnes del Mètode Suzuki de Violí del Conservatori Lluís Milan varen visitar la residència geriàtrica Novaedat per oferir la seua música a les persones internes. L’acte, que va tenir lloc al saló d’actes de la residència des de les 12:00h fins a les 13:30h, forma part de la programació nadalenca de l’aula Suzuki. Una programació que pretén acompanyar amb música les festes nadalenques i posar el seu granet de sorra per alegrar estos dies a tothom amb un seguit d’actuacions.

El proper divendres 21 a les 19:30h, participaran al concert de Nadal del Conservatori a benefici de l’AECC al Gran Teatre; el dia 29 a les 12:30h se’ls podrà veure actuar al Betlem Monumental; i el dia 2 de gener, a partir de les 10:00h, recorreran les diferents plantes de l’hospital Lluís Alcanyís per acompanyar els malalts amb la seua música.

Et pot interessar

biblioteca-xativa-650x330

La Biblioteca de Xàtiva programa “Bernarda” en la Setmana de la Dona

Xàtiva, 4 de març de 2019.- El proper dimarts a les 20:00 hores a la …