Alertes
Inici / Medi ambient i llocs públics / Els caçadors de Xàtiva anuncien quatre batudes de porcs senglars i raboses entre gener i febrer

Els caçadors de Xàtiva anuncien quatre batudes de porcs senglars i raboses entre gener i febrer

Xàtiva, 9 de gener de 2019.- El Club de Caçadors de Xàtiva, titular de l’acotat V10136 ha comunicat este matí a l’Ajuntament les dates de les quatre batudes que tenen previst efectuar al terme de Xàtiva. Aquestes accions tenen per objectiu controlar el creixement poblacional de porcs senglars i raboses per tal de mantenir-lo o tornar-lo a nivells compatibles amb la conservació de la biodiversitat i la resta dels usos possibles dels espais naturals.

El 12 de gener tindrà lloc la primera batuda a la zona de la Cova Negra; el 20 de gener, a la zona 5 Germans-Serra Grossa; el 27, a la zona Quintana; i el 2 de febrer, a la zona Vernissa.

A les batudes participaran un màxim de 60 caçadors i als ganxos, un màxim de 15.

Tant el consistori com el col·lectiu de caçadors preguen a la ciutadania que tinguen en consideració aquesta informació i que eviten, en la mesura del possible, freqüentar questes zones o les seues rodalies en les dates assenyalades. En cas de fer-ho, extremen les mesures de precaució.

Et pot interessar

El col·legi Pla de la Mesquita guanya el II Concurs Escolar de reciclatge de paper

El centre guanya més de 1.300 euros que s’invertiran en material escolar Xàtiva, 11 d’octubre …