Alertes
Inici / Cultura i oci / La Regidoria de Joventut organitza EL TALLER DE TEATRE 2.0
Taller TEATRE 2.0

La Regidoria de Joventut organitza EL TALLER DE TEATRE 2.0

La Regidoria de Joventut organitza EL TALLER DE TEATRE 2.0, que es realitzarà el dissabte 19 de Gener d’11.00 h a 12.30 h en la Casa de la Joventut de Xàtiva.

Hi ha molts gèneres teatrals: la farsa, la comèdia de l’art, la performance, el mim, la dansa teatre, el teatre musical, l’òpera, els teatres de titelles i d’ombres xineses, o el teatre de carrer. En aquest taller ens centrarem en la comèdia.

Seran els i les participants els que elaboren una xicoteta obra de teatre a partir de situacions quotidianes i divertides, creant els diàlegs, les escenes, els personatges, la trama i el desenllaç de la història. Serà un taller on els i les participants podran fer ús de la seua creativitat, les seues habilitats artístiques i expressió corporal.

El taller és totalment gratuït i no cal cap tipus d’experiència ni coneixement previ. Per apuntar-se, heu de vindre a la Casa de la Joventut o bé, tocar per telèfon o enviar un correu electrònic. Des de la Regidoria de joventut i el Centre d’Informació Juvenil, animem a tots i a totes els i les joves amb inquietuds teatrals o artístiques a què s’apunten per gaudir d’aquest taller.

El nostre horari d’atenció és matins de dilluns a dissabte de 10 a 13 h i de dilluns a divendres de 17 a 20 h. Estem disponibles per a resoldre qualsevol dubte. Us esperem!

Et pot interessar

KarenSouza_1

El castell de Xàtiva s’ompli amb la presència de Karen Souza

La cantant argentina Karen Souza i els seus músics posen color al festival Nits al …