Alertes
Inici / Promoció econòmica i comerç / Gastronomia especial al voltant de la FirAll 2019
28279988_733437683710667_6522042561083744407_n

Gastronomia especial al voltant de la FirAll 2019

Fins a 14 restaurants de Xàtiva oferiran menús especials del 5 al 9 de març al voltant de l’all tendre

Xàtiva, 21 de febrer de 2019.- L’hostaleria de la ciutat de Xàtiva tindrà el seu protagonisme dins de la programació que emmarca la FirAll 2019, la cita anual que es realitza per ficar en valor l’all tendre i tot el seu procés que hi ha des de la collita fins que aquesta hortalissa és consumida. Fins a 14 restaurants oferiran del 5 al 9 de març menús especials en el què el protagonista serà l’all tendre, una hortalissa local que compta amb el Certificat de Qualitat.

Els restaurants que acolliran els menús especials, i els respectius preus per persona, són els següents: Café de Carmela (25€), Carra’s&Co (20€), Bar del Carme (20€), El Mirador del Castell (15€), Els Porxes (16€), TIPICS (18€), Restaurant GANESH (20€), Restaurant CLAM (16€), El Gourmet del Socarrat (15€), Casa la Abuela (16,50€), Públic Lounge Bar (20€), Bierwinkel (15€), Moncho (11€) i Restuarant Mont Sant (35€). Els menús complets és poden consultar a la pàgina web de la FirAll 2019 www.firall.allstendres.com

El primer tinent d’alcalde i regidor de Promoció Econòmica, Miquel Lorente, ha declarat que “oferir l’all tendre a restaurants locals és un potencial tant per a promocionar el consum final entre els comensals, com per a l’oferta turística gastronòmica local, ja que una de les finalitats d’aquesta iniciativa és consolidar l’all tendre com a un producte turísticament atractiu com ho és l’arròs al forn, l’arnadí o la moixavena».

Et pot interessar

CARTELL

Es convoca el segon concurs de fotografia FirAll 2019

Aquest concurs, dotat amb 2.000 euros en premis, té per objectiu donar a conéixer tot …