Alertes
Inici / Seguretat, mobilitat i transport / Tallat el pont de Ximén de Tovia per les obres d’interconnexió de xarxes d’aigua potable

Tallat el pont de Ximén de Tovia per les obres d’interconnexió de xarxes d’aigua potable

Xàtiva, 11 de març de 2019.- Durant els dies de hui, 11 de març, i demà 12 de març, es tallarà al trànsit rodat el pont que passa per dalt de la N-340 i que uneix els carrers Prolongació de Ximén de Tovia i Avinguda del Ferrocarril. Aquest pas elevat es talla per la realització de les obres d’interconnexió de les xarxes d’aigua potable.

S’habilitaran desviaments per al trànsit a l’altura dels carrers Ángel Lacalle, per als vehicles pesants, i Avinguda de la Murta, per a la resta del trànsit procedent de la zona est de la ciutat, mentre que els vehicles que venen de l’oest seran desviats per l’Avinguda del País Valencià.

La Policia Local recomana que se circule amb especial precaució per la zona, així com durant la propera setmana fallera, donat el tall de diversos carrers que es produiran per la plantà dels monuments fallers.

 

Et pot interessar

DSC00782

Junta de Seguretat a l’Ajuntament per abordar el dispositiu especial de Fira

Es tracta de la primera convocatòria des de la constitució del nou Ajuntament Xàtiva, 15 …