Alertes
Inici / Medi ambient i llocs públics / Tornen les activitats teatralitzades a la Cova Negra
VisitesCovaNegra

Tornen les activitats teatralitzades a la Cova Negra

L’Ajuntament dóna continuïtat a aquesta iniciativa, iniciada el curs passat, que pretén conscienciar a les i els més menuts del respecte cap a la natura

Xàtiva, 2 d’abril de 2019.- La regidoria de Medi Ambient de l’Ajuntament de Xàtiva torna a organitzar, per segon any consecutiu, les activitats educatives i interpretatives a l’espai natural municipal de la Cova Negra. Aquestes excursions van dirigides a l’alumnat de tercer cicle d’Educació Primària de Xàtiva i consisteixen en una visita guiada a la Cova Negra, on rebran personatges amb els que coneixeran de primera mà els elements naturals i patrimonials d’aquest entorn, tallers interpretatius a la Casa de la Llum, on aprendran conceptes de la flora autòctona, i per últim un esmorzar amb activitats a l’Aula Natura, on hi està ubicada una exposició de flora i fauna.

Aquestes activitats, creades i conduïdes per l’Associació Interpreta Natura, es duran a terme durant els mesos d’abril i maig, començant aquest dijous 4 d’abril. Les escoles podran elegir entre diferents opcions d’anada i tornada, una primera d’anada a peu i tornada amb tren des d’Alboi, i una segona d’anada i tornada en bus.

Des de l’Ajuntament s’incideix en la importància d’aquestes activitats per educar i conscienciar als més menuts del seu entorn natural amb l’objectiu de normalitzar el respecte a la natura, així com l’estima, defensa i valorització del nostre patrimoni. A més a més, la continuïtat d’aquesta activitat també ha vingut donada per la resposta que els centres educatius donaren el curs passat on participaren més de 500 alumnes.

Et pot interessar

dig

Xàtiva treballa en l’elaboració del seu Pla d’Acció pel Clima i l’Energia Sostenible

Des de la Regidoria de Medi Ambient de Xàtiva s´està treballant en l’elaboració del Pla …