Alertes
Inici / Sin categoría / El Jacinto Castañeda s’estrena com a col·legi electoral

El Jacinto Castañeda s’estrena com a col·legi electoral

Les meses del nou col·legi electoral provenen del Martínez Bellver, que es manté com a espai de votacions però amb menys meses, i el canvi respon fonamentalment a motius de millora de l’accessibilitat

Xàtiva, 15 d’abril de 2019.- Les properes eleccions generals i autonòmiques del 28 d’abril, i en conseqüència les locals i europees del 26 de maig, tindran com a novetat a Xàtiva l’apertura del col·legi Jacinto Castañeda “La Bola” com a nou col·legi electoral. El Jacinto Castañeda albergarà un total de 5 meses electorals provinents del col·legi Martinez Bellver, el qual, tot i que redueix el seu número de meses, es manté com a col·legi electoral.

Aquest canvi, que afecta a un total de 54 carrers de Xàtiva provinents del districte 3r secció 2a de la ciutat, ha estat motivat fonamentalment per millorar l’accessibilitat, quedant com a espai de votacions del Martínez Bellver únicament la planta baixa.

La relació de carrers, i números afectats, que votarà al col·legi Jacinto Castañeda és el següent:

Aban Ferri (complet), Aben Ferro (complet), Argenteria (complet), Arquitecte Cuenca (complet), Banys de la Moreria (complet) Bernat Desclot (complet), Blasco Ibañez (complet), Botànic Cabanilles (complet), Camí de la Bola (complet), Canals (complet), Conseller Bosch i Morata (complet), Corts Valencianes (imparells complets), Doctor Simarro (complet), Doctor Sumsi (complet), Esteban Chaix (complet), Fèlix J. Martínez (complet), Forn del Vidre (parells del 24 al 88), Font de Sant Joan (complet), Furs (parells del 2 al 10 i imparells de l’1 al 9), Geògraf Estrabó (complet), Hipòlit Sanç (complet), Hort de Mora (complet), Humanista Antoni Canals (parells complets), Isabel de Villena (complet), Jaume Villanueva (complet), Joaquin Lemus (complet), José Armero (complet), José Cardona (complet), José Chaix (complet), Juan Tàrrega (complet), Lluís de Milà (complet), Grup de Vivendes Manuel Casesnoves (complet), Mateo Pueyo (complet), Metge Lluís Alcanyís (parells del 2 al 20 i imparells de l’1 al 15), Montesa (complet), Napinyola (parells complets), Pere Escrivà (complet), Picadero (complet), Pintor Joaquin Tudela (parells del 2 al 24 i imparells del l’1 al 29), Portal de la Granja (parells complets), Professor Sanchis Guarner (complet), Reina (imparells del 67 al 71), Sant Joan (complet), Sant Rafael (número 32), Sant Roc o del Raval (parells del 2 al 48 i del 37 al final), Santa Teresa Jornet (parells complets i imparells de l’1 al 7), Santos Juanes (complet), Sariers (complet) Saurina d’Entença (complet), Sufragi Universal (complet), Valèrio Catulao (parells del 2 al 42 i imparells de l’1 al 23), Via Augusta (complet), Vicent Parra (complet) i Xerea (complet).

Tot i que la targeta censal que les i els electors rebran per part de la Junta Electoral reflectirà els punts de votacions concrets, qualsevol persona pot comprovar a l’Ajuntament el seu cens electoral.