Alertes
Inici / Cultura i oci / Hui comença el festival Trumpet Days Xàtiva
DSC08371

Hui comença el festival Trumpet Days Xàtiva

Xàtiva, 23 d’abril de 2019.– Aquest matí s’ha presentat la segona edició del festival Trumpet Days de Xàtiva, organitzat per l’Ajuntament de Xàtiva i la Fundació Sanganxa. Es tracta d’un festival adreçat especialment a trompetistes que té com objectiu difondre la música d’aquest instrument fomentant la realització d’activitats, cursos i concerts entre estudiants i intèrprets professionals. En el marc del festival, hi haurà una sèries de concerts que comencen hui i es programen fins el dissabte 27 d’abril. A la presentació han assistit Empar Penadés, regidora de Conservatori; Jordi Estellés, regidor de Cultura i Luismi Mateu, director de la Fundació Sanganxa.

Aquesta iniciativa pretén oferir una proposta musical de qualitat que pose a Xàtiva com a punt de referència de trompetistes, per comptar amb professionals de primer nivell nacional i internacional, apostar per artistes i agrupacions emergents i donar oportunitats als joves que s’inicien en el món de la música i a tots aquells que desitgen complementar la seua formació. De fet, els professors de l’activitat són quatre solistes amb reconegut prestigi internacional, com ara Guido Segers, de la Filharmònica de Munic; Andrea Lucchi, de l’orquestra Santa Cecilia de Roma; Raúl Junquera, de l’orquestra de València i Ángel Serrano, de l’orquestra de Barcelona.

Malgrat que n’hi havien programats a la Seu i a la Casa de Cultura, finalment tots els concerts tindran lloc a l’auditori de Sant Agustí, seu del conservatori Lluís del Milà, a excepció del concert de jazz de la vesprada de divendres 26 d’abril, que tindrà lloc a la plaça del Mercat. Totes aquestes actuacions seran d’entrada lliure.

Et pot interessar

Espectacle inauguracio

L’espectacle d’inauguració de la Fira d’Agost rememora els seus orígens vinculats al bestiar

La Compagnie des Quidams presentarà a La Murta un espectacle de gran format, amb figures …