Alertes
Inici / Benestar social i salut / ACCIÓ FORMATIVA TALLER DE PINTURA
IMAGEN DESTACADA

ACCIÓ FORMATIVA TALLER DE PINTURA

CASTELL (8)

Els/les alumnes de taller de pintura i revestiment de façanes dins del programa T’Acompanye 2019, actuació cofinançada per la Unió Europea a través del Programa Operatiu del Fons Social Europeu (FSE) de la Comunitat Valenciana 2014-2020, es troben ara a la pujada de Sant Josep, pintant els desperfectes que hi havien al mobiliari urbà: fanals, banquets, baranes …

CASTELL (23)

Els/les alumnes estan mostrant una actitud molt positiva cap a la realització de la formació tant teòrica com pràctica, a mes, vorer com participen en la rehabilitació del seu propi entorn es molt gratificant, a mes de formar-se en un ofici.

CASTELL (28) CASTELL (19)

Et pot interessar

Ocupació

Convocatòria de borsa de treball de Lector/a- Operador/a de comptadors de consum d’aigua potable (Act. 06/05/2019)

Convocatòria de borsa de treball de Lector/a- Operador/a de comptadors de consum d’aigua potable Bases …