Alertes
Inici / Benestar social i salut / ACCIÓ FORMATIVA TALLER DE PINTURA
IMAGEN DESTACADA

ACCIÓ FORMATIVA TALLER DE PINTURA

CASTELL (8)

Els/les alumnes de taller de pintura i revestiment de façanes dins del programa T’Acompanye 2019, actuació cofinançada per la Unió Europea a través del Programa Operatiu del Fons Social Europeu (FSE) de la Comunitat Valenciana 2014-2020, es troben ara a la pujada de Sant Josep, pintant els desperfectes que hi havien al mobiliari urbà: fanals, banquets, baranes …

CASTELL (23)

Els/les alumnes estan mostrant una actitud molt positiva cap a la realització de la formació tant teòrica com pràctica, a mes, vorer com participen en la rehabilitació del seu propi entorn es molt gratificant, a mes de formar-se en un ofici.

CASTELL (28) CASTELL (19)

Et pot interessar

Ocupació

CONVOCATÒRIA I PROVES DE SELECCIÓ DE PERSONAL FUNCIONARI DE CARRERA, TÈCNIC MITJÀ DE PROMOCIÓ LINGÜÍSTICA, SUBGRUP A2 DE TITULACIÓ, MITJANÇANT SISTEMA SELECTIU DE CONCURS OPOSICIÓ PER TORN LLIURE. (act. 08/10/2019)

S’informa que per la Junta de Govern Local de data 30 de juliol de 2018 …