Alertes
Inici / Benestar social i salut / T’Acompanye visita el Museu de Belles Arts

T’Acompanye visita el Museu de Belles Arts

Des-de el programa T’Acompanye 2019, itineraris integrals per a la inserció sociolaboral de persones en situació o risc d’exclusió social, amb el motiu de l’inici de la 1ª edició del Taller de pintura i rehabilitació de façanes hem organitzat una visita guiada al Museu de Belles Arts ubicat a la Casa de l’Ensenyança, que compta amb una de les col·leccions pictòriques públiques més importants de la Comunitat Valenciana, amb obres de Ribera, Goya, Vicente López, Santiago Rusiñol, Benlliure i Antoni Miró entre altres.

MUSEU (10)

MUSEU (4)

També, s’exposen destacades peces escultòriques i de cantera. Cal destacar el icònic retrat de Felip V, invertit cap a baix. A més de la seua col·lecció permanent, el museu que naix amb vocació de dinamisme exhibeix regularment exposicions temporals.

A mes, han pogut observar l’ exposició de Artur Heras “Sura com el desig i el destí en la memòria”, pintor e il·lustrador setabense, que estarà a aquest museu fins el 29 de maig.

La visita al museu ha estat una experiència molt gratificant i valuosa per als 15 alumnes, que han participat activament, han compartit i expressat les seues interpretacions i sensacions de les obres.

A més, aquestes activitats que tenen lloc dintre del tallers de formació tenen com objectiu, la formació transversal en cultura i coneixement del recursos, que el municipi de Xàtiva te al seu abast i així afavorir la integració en altres àmbits.

MUSEU (9)

Et pot interessar

Divalterra convoca 47 places d’ocupació pública per a brigadistes forestals

També ofereixen una plaça d’auditor i altra de tècnic econòmic financer Xàtiva, 15 de gener …