Alertes
Inici / Destacat / La piscina coberta obri dilluns 13 de maig
Piscina cubierta

La piscina coberta obri dilluns 13 de maig

Dissabte 11 de maig s’hi celebra el I Trofeu Ciutat de Xàtiva, organitzat pel Club Natació Xàtiva

Xàtiva, 7 de maig de 2019.- La piscina coberta del Poliesportiu Les Pereres ja està operativa. La nova instal·lació esportiva municipal obrirà les portes als usuaris a partir del proper dilluns 13 de maig. Els horaris de funcionament de la piscina coberta seran de 7 a 21:30 hores, ininterrompudament de dilluns a divendres. Dissabtes, la piscina obrirà de 8 a 20:30 hores i diumenges, de 8:30 a 13:30 hores.

Des del 13 fins al 31 de maig, la piscina municipal mantindrà la coberta desplegada i està previst que funcione en règim de portes obertes fins que comence la temporada d’estiu. Per tal d’evitar aglomeracions, el Consell Esportiu recomana reservar horari d’ús de les instal·lacions, bé sol·licitant-ho en el mostrador de recepció de Les Pereres o bé per telèfon, cridant al 96 228 30 00.

De manera prèvia, dissabte 11 de maig tindrà lloc una competició esportiva que suposarà, de fet, l’estrena de les instal·lacions. Organitzat pel Club Natació Xàtiva, dissabte 11 de maig, a partir de les 10:30 hores, tindrà lloc el I Trofeu de natació Ciutat de Xàtiva. Els esportistes ja estan entrenant en la nova instal·lació durant aquesta setmana anterior a la competició.

Cal recordar que el projecte de cobriment de la piscina de Les Pereres, adjudicat per 798.551’26 euros a Ravi Obras, Transportes y Excavaciones, S.L., està inclòs al Pla Director d’Inversions «Xàtiva Creix». Es basa en una coberta lleugera i retràctil que permeta l’ús com a piscina coberta i climatitzada durant l’hivern sense condicionar la seua utilització en el període estival, quan es recollirà l’estructura de cobriment.

La nova edificació està constituïda per tres blocs diferenciats: la prolongació de la coberta vermella del poliesportiu, la coberta telescòpica automàtica de la piscina i un edifici d’instal·lacions on es troba la caldera per escalfar l’aigua de la piscina, així com el quadre elèctric o el sistema de depuració i cloració.

Et pot interessar

Convocatòria i proves de selecció de personal per a la cobertura en propietat d’una plaça de comissari/a, subgrup A1, mitjançant sistema selectiu concurs oposició, per promoció interna en la modalitat interadministrativa amb mobilitat (Act. 08/10/2019)

01La convocatòria i el text íntegre de les bases estan publicades en el Butlletí Oficial …