Alertes
Inici / Fira d'Agost / Termini obert de la convocatòria per a optar a Reina de la Fira de Xàtiva 2019

Termini obert de la convocatòria per a optar a Reina de la Fira de Xàtiva 2019

El termini es va iniciar el 15 de maig i finalitzarà el 12 de juny

Xàtiva, 31 de maig de 2019.- L’Ajuntament de Xàtiva té oberta la convocatòria per a sol·licitar el càrrec de Reina de la Fira d’Agost 2019, que es va iniciar el 15 de maig i finalitzarà el 12 de juny, podent ser prorrogat per motius especials.

Les candidates hauran ser naturals de Xàtiva, tenir la residència a Xàtiva o estar empadronades a la localitat, hauran de ser majors de 18 anys i presentaran la seua candidatura mitjançant una sol·licitud per Registre d’Entrada a l’Ajuntament, on s’haurà d’especificar tant el nom cognoms i document d’identitat de la Reina com de la seua Cort d’Honor (composta per quatre dones i cinc homes acompanyants).

Per a optar a Reina de la Fira no s’exigeix cap titulació acadèmica ni cap altra circumstància que condicione la igualtat d’oportunitats, i l’Ajuntament de Xàtiva aportarà una ajuda econòmica de 2.000 euros a l’escollida, així com 1.000 euros per a cadascuna de les seues acompanyants.

Per a l’elecció es comptarà amb un jurat format per un president, que serà l’alcalde o el regidor en qui delegue, portaveus dels grups polítics a l’Ajuntament, la Reina de la Fira de l’any anterior, un responsable de Protocol de l’Ajuntament de Xàtiva i dos representants d’entitats locals com a vocals; i una persona administrativa del Departament de Fira com a secretària.

El jurat es reunirà previsiblement el dimarts 18 de juny per tal d’entrevistar a les candidates i de procedir a l’elecció de la Reina de la Fira de Xàtiva 2019, que posteriorment serà rebuda per la Corporació Municipal.

Et pot interessar

La Fira de Xàtiva comença el seu primer dia amb una vintena d’actes

El concert de Carlos Baute, amb entrada gratuïta, obrirà les seues portes a les 21.30 …