Alertes
Inici / Cultura i oci / 1.147 xiquets i xiquetes participen en la campanya d’animació lectora de la biblioteca
dav
dav

1.147 xiquets i xiquetes participen en la campanya d’animació lectora de la biblioteca

Èxit de participació en la campanya “Contes per a la igualtat” desenvolupada al llarg de maig

Xàtiva, 6 de juny de 2019.- Durant el passat mes de maig la Biblioteca Pública Municipal de Xàtiva ha realitzat la campanya d’animació lectora del curs 2018-2019 dirigida a alumnes de primària. En aquesta campanya denominada “Contes per la igualtat” han participat un total de 1.147 xiquets i xiquetes, dels quals 776 pertanyien al primer i segon cicle de primària i 371 al tercer cicle. La campanya s’ha desenvolupat al llarg de 27 sessions.

En l’activitat programada per la biblioteca i dirigida als col·legis de Xàtiva han participat els contacontes Jorge Micó “El Gran Jordiet” (primer i segon cicle) i Eva Andújar amb Marcelo Guerrero (tercer cicle).

Amb aquesta activitat d’animació lectora s’ha pretés transmetre als xiquets i xiquetes de Xàtiva els valors transversals d’igualtat i respecte, alhora que els ha fet descobrir la literatura oral i escrita, la biblioteca amb els seus usos i recursos i una aproximació amable i lúdica al món de la lectura.

Et pot interessar

PHOTO-2019-07-26-00-35-09

Xàtiva, a la Fira de Turisme d’Interior de Gandia

Xàtiva, 26 de juliol de 2019.- La nova regidora de Turisme, Raquel Caballero, va assistir …