Alertes
Inici / Ocupació i economia / S’inicia la 8a Fira d’Automoció de Xàtiva

S’inicia la 8a Fira d’Automoció de Xàtiva

Aquesta fira dedicada a l’automòbil estarà fins diumenge 9 de juny a l’Albereda Jaume I i, per primera vegada, en part de l’Avinguda Selgas

Xàtiva, 7 de juny de 2019.- La Fira d’Automoció organitzada per Adexa, l’associació d’empresaris de Xàtiva i la Costera, ha sigut inaugurada hui per l’alcalde Roger Cerdà i la directiva d’Adexa i Adexauto. La fira està ubicada des de l’Albereda Jaume I (altura de Correus) fins al Gran Teatre, agafant així, per primera vegada, part de l’Avinguda Selgas i ampliant-se fins als 9.000 m2 l’espai per als quasi 600 cotxes que estaran exposats durant aquests tres dies. A més a més, la fira ha incrementat la participació fins a les 30 marques automobilístiques, i ofereix importants descomptes en els vehicles exposats, que seran nous, de Km 0 i d’ocasió.

Amb aquesta fira, recuperada en 2018 després de 6 anys, i la recuperació del Concurs Popular d’Arrós al Forn, Adexa comença una nova etapa de potenciament de l’economia local, després d’un període d’esforç per estabilitzar l’associació, i de col·laboració amb l’Ajuntament. La intenció tant de l’associació com de l’Ajuntament és de col·laborar constantment i treballar colze a colze per impulsar l’economia local de la ciutat amb l’objectiu de recuperar i ampliar el nivell comercial i industrial de la ciutat.

Cerdà ha felicitat a Adexa per l’organització d’aquest esdeveniment i ha apuntat que «Xàtiva va a ser aquest cap de setmana l’epicentre de la comarca» així com ha desitjat que la fira siga productiva per a les diferents empreses que hi participen.

Et pot interessar

S’incorporen els quinze nous treballadors del Programa de Polítiques Inclusives de Xàtiva

La segona fase d’aquest programa de Benestar Social suposa una inversió de més de 102.200 …