Alertes
Inici / Ciutadania / Els Corresponsals Juvenils de Xàtiva participen en la II Trobada d’Alumnat Actiu a Alcossebre

Els Corresponsals Juvenils de Xàtiva participen en la II Trobada d’Alumnat Actiu a Alcossebre

Joves de la ciutat que connecten l’Ajuntament amb altres joves han participat el 26 i 27 de juny en un encontre formatiu i d’oci amb Corresponsals Juvenils d’altres localitats

Xàtiva, 27 de juny de 2019.- Els i les Corresponsals Juvenils de Xàtiva, un grup de joves que interaccionen entre l’Ajuntament, a través de la regidoria de Joventut, i altres joves, a través dels centres educatius, han participat els dies 26 i 27 de juny en la II Trobada d’Alumnat Actiu a Alcossebre organitzada per l’IVAJ i en col·laboració amb Xarxa Jove.

La finalitat d’aquesta trobada és intercanviar experiències i nodrir-se d’informació sobre activitats que es realitzen en altres municipis del nostre voltant. La figura dels i les Corresponsals Juvenils té molta importància ja que, a través d’aquests, Joventut absorbeix necessitats i idees de joves de Xàtiva que són incloses en les polítiques juvenils municipals.

Et pot interessar

Xàtiva obri les inscripcions per apuntar-se a l’Escola de Nadal

El preu és de 50 euros i les activitats es desenvoluparan a l’Escola Gozalbes Vera …