Alertes
Inici / Benestar social i salut / Xàtiva dinamitzarà la plaça de la Telefònica amb activitats per a xiquets i xiquetes

Xàtiva dinamitzarà la plaça de la Telefònica amb activitats per a xiquets i xiquetes

Amb aquesta iniciativa, que tindrà lloc des del 5 de juliol fins el 9 d’agost, de dilluns a divendres de 19:00h a 21:00h, es pretén dotar d’activitats familiars el barri nord-oest

Xàtiva, 28 de juny de 2019.- El departament de Benestar Social de l’Ajuntament de Xàtiva va a dinamitzar la plaça de Poetes Setabenses (plaça de la Telefònica), de manera complementaria a les activitats juvenils del JOC, amb una oferta d’activitats per a xiquets i xiquetes d’entre 6 i 12 anys des del 5 de juliol fins el 9 d’agost, de dilluns a divendres, de 19:00h a 21:00h, dirigides, executades i supervisades per dos monitors especialitzats amb els perfils dels participants. Per a la inauguració d’aquestes activitats, el 5 de juliol, els xiquets i xiquetes podran gaudir d’un «Cocodril lliscant» de 30 metres que acaba en una piscina de 1000 litres, i per al tancament, el 9 d’agost, d’un rocòdrom inflable de 8 metres d’altura.

Amb aquesta oferta d’activitats es pretén dinamitzar el temps lliure dels xiquets i xiquetes en el barri nord-oest, un punt de la ciutat molt habitat, en un àmbit familiar i amb l’objectiu principal de divertir als i les participants amb jocs aquàtics, gimcanes i tallers, sempre des d’un punt de vista que fomente el respecte i la inclusió.

L’oferta d’oci i temps lliure en aquest punt de la ciutat se suma a la del JOC-Centre social de Joventut, Oci i Cultura, que obrirà durant tot el mes de juliol i agost (excepte del 14 al 20 d’agost) per a dinamitzar amb activitats programades pel departament de Joventut el temps lliure dels adolescents i joves de la ciutat de a partir de 12 anys. L’horari del JOC serà de dilluns a dijous i diumenges de 18:30h a 22:30h, els divendres de 18:30h a 00:00h i els dissabtes de 18:30h a 1:00h. Aquest espai i activitats també estaran dirigides i supervisades per monitors, en aquest cas especialitzats en joventut. A més a més, el JOC obrirà pels matins dintre del seu horari habitual, de dilluns a divendres de 9:00h a 13:30h, i realitzarà un projecte semblant a una escola d’estiu, però per a adolescents d’entre 12 a 17 anys i des d’un punt de vista d’oci educatiu juvenil, els dies d’entre setmana del 15 al 26 de juliol, anomenat «Estiu Actiu al JOC» i on es realitzaran diferents activitats i eixides d’aventura. Les inscripcions i reserves per a l projecte «Estiu Actiu al JOC» es realitzen a la Casa de la Joventut fins esgotar places.

Ambdues regidories estan coordinades per millorar els serveis prestats i per potenciar les relacions i conductes des del respecte, convivència i civisme.

Et pot interessar

El Festival de Música de Cambra «Increscendofest» s’estrena amb activitats entre els mesos de febrer i juny

Hui s’ha presentat el programa que compta amb més d’una quinzena de cites que tindran …