Alertes
Inici / Educació / 23 joves reben formació laboral gràcies al Programa «La Dipu et Beca» aquest estiu a Xàtiva
DSC00615

23 joves reben formació laboral gràcies al Programa «La Dipu et Beca» aquest estiu a Xàtiva

Els estudiants han estat rebuts hui per l’alcalde Roger Cerdà

Xàtiva, 1 de juliol de 2019.- Aquest matí, els 23 joves que es beneficiaran del programa formatiu «La Dipu et Beca» han estat rebuts per l’alcalde de la ciutat de Xàtiva, Roger Cerdà.

Les pràctiques formatives, impulsades per la Diputació de València, formen als estudiants en l’àmbit local gràcies al coneixements que han anat adquirint per mitjà dels seus estudis acadèmics.

Aquest any s’ha ocupat un lloc per a Recursos Humans, un per a Prevenció de Riscos Laborals, un per a Protocol, un per a Promoció Econòmica, un per a la Oficina Pressupostaria, un per al Centre Cultural CCX, un per a la biblioteca, un per al Arxiu Municipal, quatre per a Educació, un per a Turisme, dos per a Joventut, un per a Benestar Social, sis per a Esports i un altra per a la Policia Local.

Per aquest motiu, els estudiants beneficiats cursen titulacions com Administració i Finances, Edificació, Comunicació Audiovisual, Estudis Anglesos, Història, ADE, Dret, Educació Infantil, Educació Primària, Psicologia, Pedagogia, Treball Social o Promoció d’Igualtat de Gènere entre altres.

Aquestes beques són destinades a estudiants majors de 18 anys, que es troben cursant un dels estudis oficials requerits per l’Ajuntament, amb el veïnatge administratiu en qualsevol municipi de la província de València i que no haja gaudit d’una altra beca de les mateixes característiques o relacionades anteriorment.

Et pot interessar

Lena_Baraza

Xàtiva presenta el seu primer catàleg d’educació

La guia permetrà conèixer totes les activitats i serveis que es poden realitzar a la …