Alertes
Inici / Benestar social i salut / Visita al jardí del bes

Visita al jardí del bes

Els participants dins del Taller de Manteniment de parcs i jardins i sostenibilitat mediambiental de la planificació del programa T’Acompanye, Actuació cofinançada per la Unió Europea a través del Programa Operatiu del Fons Social Europeu ( FSE) de la Comunitat Valenciana 2014-2020, van realitzar el 2 de Juliol una visita formativa al Jardin del Bes de Xàtiva, amb la finalitat d’identificar l’espècie vegetal i així poder reconéixer els procediments de sembra i plantació, al mateix temps que descriure els mitjans tècnics i els elements de control de màquines i equips.

IMG-20190702-WA0000
Aquest jardí és un lloc emblemàtic de la nostra Xàtiva. El  jardí del Bes rep el seu nom pels poemes d’amor que dedicava el filòsof italià Attilio Bruschetti a la seua estimada Carmen a l’ombra d’aquests mateixos arbres.  Se’l coneix també per Jardí de Carmen Pérez, a pesar que en origen se’l va conéixer per el “Jardí del Vers”.

Et pot interessar

unnamed

Joventut programa «Estiu Actiu al JOC»

Les activitats s’impartiran del 15 al 26 de juliol al JOC-Centre social de Joventut, Oci …