Alertes
Inici / Urbanisme i habitatge / Les obres del vial de ronda avancen a bon ritme
DSC00921

Les obres del vial de ronda avancen a bon ritme

Xàtiva, 24 de juliol de 2019.- L’alcalde de Xàtiva, Roger Cerdà, i el regidor d’Obres, Ignacio Reig han visitat les obres del nou vial de ronda que l’Ajuntament està obrint a la part de darrere de Les Pereres, per tal de crear una nova comunicació entre els accessos principals de la ciutat. El nou vial connectarà el vial del cementeri amb la rotonda d’eixida cap a Novetlè, contribuint a una major fluïdesa del trànsit en hores punta. L’obra compta amb un pressupost de 200.251,76 euros. Els treballs, que avancen a bon ritme, varen ser adjudicats a l’empresa Grupo Bertolín.

Et pot interessar

Adjudicada l’ampliació de voreres a Carlos Sarthou

Es va a reparar també la superfície de la pista de patinatge de 9 d’Octubre …