Alertes
Inici / Destacat / ES REPRENEN LES GESTIONS PER A LA CONSTRUCCIÓ DEL NOU PALAU DE JUSTÍCIA DE XÀTIVA
20190726_123155

ES REPRENEN LES GESTIONS PER A LA CONSTRUCCIÓ DEL NOU PALAU DE JUSTÍCIA DE XÀTIVA

Xàtiva, 26 de juliol de 2019.-Aquest matí l’alcalde Roger Cerdà s’ha reunit amb la consellera Gabriela Bravo, la directora general, Bárbara López i el subsecretari de la Conselleria de Justícia, Antonio Llorente, per tal de reprendre les gestions per a la construcció del nou Palau de Justícia de Xàtiva, infraestructura vital per a la nostra ciutat que forma part del Pla d’Infraestructures Judicials de la Comunitat Valenciana. L’alcalde ha informat que s’està ultimant el procés d’expropiacions per a la posterior cesió de l’immoble a la Conselleria. Una vegada complit el tràmit, la Generalitat licitarà la redacció del projecte i direcció de l’obra, amb un horitzó temporal d’inici d’obres a principis de 2021

Et pot interessar

Ocupació

CONVOCATÒRIA I PROVES DE SELECCIÓ DE PERSONAL FUNCIONARI DE CARRERA, TÈCNIC MITJÀ DE PROMOCIÓ LINGÜÍSTICA, SUBGRUP A2 DE TITULACIÓ, MITJANÇANT SISTEMA SELECTIU DE CONCURS OPOSICIÓ PER TORN LLIURE. (act. 08/10/2019)

S’informa que per la Junta de Govern Local de data 30 de juliol de 2018 …