Alertes
Inici / Alertes / Alerta per màximes temperatures

Alerta per màximes temperatures

Xàtiva, 08 d’agost de 2019.- Demà serà un dia per a estar molt pendents dels grups sensibles i de risc de la població (xiquets, majors o malalts) per les altes temperatures que esperem.

D’altra banda, també seria recomenable vigilar o avisar als propietaris de granges de la pujada de la calor sufocant prevista per a demà. En estar junts, els animals encara fan pujar més la temperatura ambiental i, com seran moltes hores seguides amb valors extrems en molts punts, lamentablement podran patir alguna desgràcia.

De moment els avisos per a demà divendres estan en taronja en gran part del nostre territori però, veient esta situació d’alt risc pel que fa a la calor, no serà difícil que activen l’avís roig en algunes zones com ja vam avançar fa un parell de dies.

Punxa ací per veure l’alerta per calor