Alertes
Inici / Destacat / Convocatòria i proves de selecció de personal per a la cobertura en propietat d’una plaça d’inspector/a de la Policia Local, subgrup A2, mitjançant sistema selectiu concurs oposició, per promoció interna ordinària
Ocupació
Ocupació

Convocatòria i proves de selecció de personal per a la cobertura en propietat d’una plaça d’inspector/a de la Policia Local, subgrup A2, mitjançant sistema selectiu concurs oposició, per promoció interna ordinària

La convocatòria i el texte integre de les bases estan publicades en el Butlletí Oficial de la Provincia  de València (BOP) núm,140, de data 23 de juliol de 2019. Així com, un extracte de la convocatòria en el Boletin Oficial del Estado (BOE) núm. 199, de data 20 d’agost de 2019.

PDF Bases convocatòria inspector_a Policia Local

Informació:

– Publicació en el DOGV de l’extracte de la convocatòria: dimecres 21 d’agost de 2019.

– Termini de presentació de sol.licituds: del 22 d’agost fins al 18 de setembre de 2019, tots dos inclosos.


– El mateix dia de l’inici del termini de presentació de sol·licituds, és a dir, el dijous 22 d’agost, s’habilitarà en la nostra seu electrònica, un tràmit exclusiu, amb tota la documentació i informació necessària per a la seua correcta tramitació:


http://xativa.sedelectronica.es/
Catàleg de Tràmits \ Catàleg de Tràmits Administració General \ Administració General Recursos Humans \ Recursos Humans

Et pot interessar

Plenari_Xàtiva

L’Ajuntament de Xàtiva incorpora vora 345.000 euros al pressupost de 2019

L’augment es deu a subvencions per part de la Generalitat Valenciana i a ingressos extraordinaris …