Alertes
Inici / Sense categoritzar / Xelo Angulo assumeix l’alcaldia en funcions de Xàtiva

Xelo Angulo assumeix l’alcaldia en funcions de Xàtiva

La primera tinent d’alcalde substituirà a Roger Cerdà fins el proper 4 de setembre

Xàtiva, 23 d’agost de 2019.- La primera tinent d’alcalde de Xàtiva i regidora de Benestar Social i Cooperació, Xelo Angulo, ocuparà el càrrec d’alcaldessa en funcions des d’aquest divendres 23 d’agost fins el proper dimecres 4 de setembre, degut a les vacances de l’alcalde de Xàtiva Roger Cerdà.

A més de primera tinent d’alcalde, Angulo és la coordinadora de l’àrea de Polítiques de Creixement Social i Cultural de l’Ajuntament de Xàtiva i fa unes setmanes va ser elegida com a Directora General de Cooperació de la Generalitat Valenciana.

Et pot interessar

Excavacions arqueològiques confirmen la importància del jaciment neolític del Barranc Fondo de Xàtiva

L’Ajuntament inicia l’última fase del projecte de recerca “El Neolític a la Serra de Vernissa” …