Alertes
Inici / Destacat / Convocatòria i proves de selecció de pesonal per a la cobertura en propietat de deu places en propietat d’agent de la Policia Local, subgrup C1, de les quals vuit són pel torn lliure, mitjançant sistema d’oposició lliure, i dues pel torn de mobilitat, mitjançant concurs
Ocupació
Ocupació

Convocatòria i proves de selecció de pesonal per a la cobertura en propietat de deu places en propietat d’agent de la Policia Local, subgrup C1, de les quals vuit són pel torn lliure, mitjançant sistema d’oposició lliure, i dues pel torn de mobilitat, mitjançant concurs

– La convocatòria i el texte integre de les bases estan publicades en el Butlletí Oficial de la Provincia de València (BOP) núm. 140, de data 23 de juliol de 2019. Així mateix, es publicarà la convocatòria en extracte en el Boletín Oficial del Estado (BOE).
PDF Bases convocatòria agent de la Policia Local
– Publicació en el DOGV de l’extracte de la convocatòria: dimarts 27 d’agost de 2019.
– Termini de presentació de sol.licituds: del 28 d’agost fins al 24 de setembre de 2019, tots dos inclosos.

Per tant, qualsevol sol·licitud presentada o abonament de taxes realitzat fora d’aquest termini, tant abans com després del mateix, no és vàlid. En el cas d’haver-ho presentat abans de l’inici del termini, i sou personal interessat heu de presentar de nou instància i abonar els drets de participació en termini
– El mateix dia de l’inici del termini de presentació de sol·licituds, és a dir, el dimecres 28 d’agost, s’habilitarà en la nostra seu electrònica, un tràmit exclusiu, amb tota la documentació i informació necessària per a la seua correcta tramitació:
http://xativa.sedelectronica.es/
Catàleg de Tràmits \ Catàleg de Tràmits Administració General \ Administració General Recursos Humans \ Recursos Humans

Et pot interessar

Plenari_Xàtiva

L’Ajuntament de Xàtiva incorpora vora 345.000 euros al pressupost de 2019

L’augment es deu a subvencions per part de la Generalitat Valenciana i a ingressos extraordinaris …