Alertes
Inici / Medi ambient i llocs públics / Els caçadors de Xàtiva anuncien una batuda de porcs senglars al paratge de la Serra Grossa
Autor: Qartiche

Els caçadors de Xàtiva anuncien una batuda de porcs senglars al paratge de la Serra Grossa

Es recomana evitar aquestes zones o les seues rodalies aquest diumenge per motius de seguretat

Xàtiva, 30 d’agost de 2019.- La societat de Caçadors de Xàtiva ha comunicat a l’Ajuntament que aquest pròxim diumenge, dia 1 de setembre, tenen previst efectuar una batuda de porc senglar al terme de Xàtiva.

Aquestes accions, concedides per Conselleria, tenen per objectiu controlar el creixement de la població i els danys que els porcs senglars puguen ocasionar al paratge de Serra Grossa i la Quintana, per tal de mantindre’l o tindre’l a nivells compatibles amb la conservació de la biodiversitat i la resta d’usos possibles als espais naturals.

Tant el consistori com el col·lectiu de caçadors preguen a la ciutadania que tinguen en consideració aquesta informació i que eviten, en la mesura del possible, freqüentar aquestes zones o les seues rodalies a la data senyalada, buscant rutes alternatives pel bé i la seguretat de tothom. En cas de fer-ho, caldrà extremar l’atenció i les mesures de precaució.

Et pot interessar

Les dades del passat 2019 mostren un augment de la recollida de vidre, envasos i paper-cartró a Xàtiva

L’informe de generació de residus destaca també que va ser l’any en que més envasos …