Alertes
Inici / Educació / L’Ajuntament de Xàtiva suspèn l’activitat escolar per a aquest divendres
Alerta_pluges

L’Ajuntament de Xàtiva suspèn l’activitat escolar per a aquest divendres

L’alerta roja per fortes pluges es manté en la jornada de demà

 

Xàtiva, 12 de setembre de 2019.- L’Ajuntament de Xàtiva ha decidit suspendre les classes als centres escolars en la jornada de demà divendres 13 de setembre, davant les previsions meteorològiques que apunten a que continuarà l’alerta roja per fortes pluges a tot l’interior sud de València.

Durant la vesprada d’aquest dijous, la comarca de la Costera es troba en situació d’emergència 0 amb motiu de les pluges que han afectat intensament a la veïna comarca de la Vall d’Albaida, i aquesta alerta extrema continuarà demà a partir de les 6 de la matinada, i durant tota la jornada,  amb previsions que apunten a que podrien caure fins a 90 litres en una hora.

L’Ajuntament de Xàtiva prega a la ciutadania que extreme les precaucions i que evite el desplaçament en vehicle en la mesura del possible, per tal d’evitar riscs. A més a més, també recomana als residents en zones inundables que estiguen pendents de l’evolució del temps per tal de prevenir el seu desallotjament.

Et pot interessar

DSC00615

23 joves reben formació laboral gràcies al Programa «La Dipu et Beca» aquest estiu a Xàtiva

Els estudiants han estat rebuts hui per l’alcalde Roger Cerdà Xàtiva, 1 de juliol de …