Alertes
Inici / Cultura i oci / Josu de Solaun oferirà un recital de piano al Reial Monestir de Santa Clara

Josu de Solaun oferirà un recital de piano al Reial Monestir de Santa Clara

La cita, gratuïta amb invitació, serà aquest divendres a les 20 de la vesprada

Xàtiva, 17 de setembre de 2019.- L’església del Reial Monestir de Santa Clara acollirà aquest divendres 20 de setembre a les 20 de la vesprada un recital a càrrec del reconegut pianista d’origen basc, nascut a València, Josu de Solaun.

Aquest concert està patrocinat per la Diputació de València-Àrea de Cultura, dins del concurs Internacional de Piano Premi Iturbi de València, que celebra el seu 20º aniversari.

Es podrà accedir al concert mitjançant entrada-invitació que es podrà aconseguir en la Casa de Cultura de Xàtiva, fins completar aforament.

Josu de Solaun es va graduar a la Manhattan School of Music, on va tindre com a principal influència als pianistes Nina Svetlanova i Horacio Gutiérrez. És l’únic pianista d’Espanya en guanyar els prestigiosos premis Iturbi (València) i Enescu (Bucarest) i ha realitzat concerts a grans ciutats europees com Venècia, Sant Petersburg, Londres, París, Leipzig, Roma, Praga i per molts indrets d’Espanya; a més d’actuar a altres ciutats del món com Nova York, Washington, Ciutat de Mèxic o Taipei.

Et pot interessar

Les visites escolars als camps d’alls tendres donen el tret d’eixida a la cinquena edició de FirAll

Els centres educatius de Xàtiva participaran en l’activitat conduïda per José Guerola i Pep Gimeno …