Alertes
Inici / Benestar social i salut / Taller d’ habilitats socials

Taller d’ habilitats socials

Del 17 al 19 de setembre es va realitzar la segona edició del taller d’habilitats socials per a la millora de l’ocupació dins de la planificació del programa T’Acompanye, actuació cofinançada per la Unió Europea a través del Programa Operatiu del Fons Social Europeu (FSE) de la Comunitat Valenciana 2014-2020.

S’han seleccionat 14 persones desocupades participants del programa, tenint en compte la representació de tots els perfils que hi participen, per a rebre 10 h de formació en habilitats socials per a l’ocupació.

IMG-20190920-WA0005

Amb este taller, tenim com a objectiu que les persones participants adquirisquen aquelles competències i actituds que els permeten controlar millor la seua relació amb els altres per a establir relacions socials i/o laborals més satisfactòries en un ambient distés i relaxat.

Els aspectes treballats han sigut l’autoconeixement, autoestima, asertividad, autocontrol i comunicació, relacionant-los en tot moment amb la cerca i manteniment de l’ocupació, i des d’una metodologia pràctica i aplicada, per mitjà de dinàmiques grupals, exposicions i rol playing.
										
									

Et pot interessar

Benestar Social imparteix un curs sobre empoderament energètic destinat a xiquetes i xiquets

La cita tindrà lloc aquesta vesprada a les 17:30 a «La Placeta» Xàtiva, 28 de …