Alertes
Inici / Benestar social i salut / T’Acompanye es reuneix amb Adexa

T’Acompanye es reuneix amb Adexa

El passat dia 11 de Setembre, ens vam reunir amb la directora de Màrketing d’ADEXA, Associació d’Empresaris de Xàtiva, des del Programa d’inserció sociolaboral “T’Acompanye”, actuació cofinançada per la Unió Europea a través del Programa Operatiu del Fons Social Europeu (FSE) de la Comunitat Valenciana 2014-2020.

Aquesta és la segona reunió que s’estableix entre ambdues entitats per tal de procurar la inserció soci-laboral de persones usuàries al Programa, en realitzar intermediació laboral amb les empreses de la zona i sòcies d’ADEXA.

Estem des del Programa molt contentes amb l’inici d’aquesta col·laboració, i amb la possibilitat de crear xarxa amb les empreses del municipi, per facilitar-los-hi també el procés d’inserció en la seva empresa de la ciutadania de Xàtiva i usuàries al Programa.

foto colaboración

Et pot interessar

Es presenta el Pla Anual de treball de la Unitat de Prevenció Comunitària en Conductes Addictives de Xàtiva

Les activitats programades es centraran en campanyes per als dies commemoratius i en xerrades i …