Alertes
Inici / Benestar social i salut / T’Acompanye es reuneix amb Adexa
IMAGEN DESTACADA

T’Acompanye es reuneix amb Adexa

El passat dia 11 de Setembre, ens vam reunir amb la directora de Màrketing d’ADEXA, Associació d’Empresaris de Xàtiva, des del Programa d’inserció sociolaboral “T’Acompanye”, actuació cofinançada per la Unió Europea a través del Programa Operatiu del Fons Social Europeu (FSE) de la Comunitat Valenciana 2014-2020.

Aquesta és la segona reunió que s’estableix entre ambdues entitats per tal de procurar la inserció soci-laboral de persones usuàries al Programa, en realitzar intermediació laboral amb les empreses de la zona i sòcies d’ADEXA.

Estem des del Programa molt contentes amb l’inici d’aquesta col·laboració, i amb la possibilitat de crear xarxa amb les empreses del municipi, per facilitar-los-hi també el procés d’inserció en la seva empresa de la ciutadania de Xàtiva i usuàries al Programa.

foto colaboración

Et pot interessar

DSC01920

El TSJCV dóna la raó a Xàtiva sobre la plusvàlua del Centre Comercial Plaza Mayor

L’empresa havia interposat un recurs pel pagament en 2014 de més de 635.000 euros a …