Alertes
Inici / Ocupació i economia / El diputat d’Hisenda i Innovació Vicent Mascarell visita les oficines de Gestió Tributària de Xàtiva

El diputat d’Hisenda i Innovació Vicent Mascarell visita les oficines de Gestió Tributària de Xàtiva

Mascarell ha reivindicat la modernització de l’àrea i una «major autonomia als ajuntaments en la presa de decisions»

 

Xàtiva, 25 de setembre de 2019.- El diputat d’Hisenda i Innovació de la Diputació de València, Vicent Mascarell, ha visitat aquest matí les oficines de Gestió Tributària de l’ens provincial a Xàtiva. Es tracta d’una de les primeres visites que realitza al territori com a nou diputat, amb l’objectiu de conèixer de primera mà els serveis que està oferint la Diputació, concretament a la comarca de la Costera i a la ciutat de Xàtiva.

«Mantenim un dels serveis essencials com és la recaptació dels recursos per tal d’ajudar als ajuntaments a arreplegar els recursos econòmics, que són els que finalment ens possibiliten poder fer polítiques per als ciutadans», ha explicat Mascarell, qui ha afegit que ciutats com Xàtiva «esdevenen essencials per a la tasca de l’Administració Provincial».

Segons Mascarell, la Diputació es troba en una fase de renovació i millora de les oficines, incorporant les noves tecnologies als serveis oferits. «Som conscients de que devem estar al territori i mantenir el contacte amb els ciutadans, però també hem d’anar incorporant nous elements de modernització que facen els tràmits més fàcils i àgils per a ells».

La Diputació va a entrar a més en una renovació per tal de facilitar els recursos públics per als Ajuntaments, agilitzant la burocràcia i facilitant les subvencions per a donar una major autonomia als Ajuntaments. «Xàtiva, a l’igual que la resta de pobles de la comarca, deuen ser autosuficients per tal de gestionar els recursos propis i els que se’ls puguen derivar. I anem cap a eixa línia de descentralització i de donar una major autonomia per a que la decisió recaiga sobre els propis ajuntaments», ha incidit Mascarell.

L’alcalde de Xàtiva, Roger Cerdà, ha agraït per la seua part la visita del diputat provincial a Xàtiva, a una oficina «fonamental per a la ciutat ja que el Servei de Recaptació de l’Ajuntament de Xàtiva està delegat en la Diputació de València, treballant de forma eficaç amb la intenció de consolidar els canvis i els aspectes a millorar». Cerdà ha afirmat que des de l’ens provincial es busca «treballar colze a colze amb els ajuntaments per conèixer la seua realitat i ajustar-se a les seues necessitats».

La visita a les instal·lacions de l’Oficina Tributària de la Diputació de València a Xàtiva ha continuat amb una reunió entre el Diputat Vicent Mascarell, l’alcalde de Xàtiva Roger Cerdà, i el regidor d’Hisenda de Xàtiva Ignacio Reig.

Et pot interessar

S’incorporen els quinze nous treballadors del Programa de Polítiques Inclusives de Xàtiva

La segona fase d’aquest programa de Benestar Social suposa una inversió de més de 102.200 …