Alertes
Inici / Cultura i oci / Botifarra homenatja a Emili Vera al Gran Teatre de Xàtiva

Botifarra homenatja a Emili Vera al Gran Teatre de Xàtiva

Cartell-Homenatge-Emili-Vera-630x949

L’espectacle, que inaugura la programació de tardor, comptarà amb la participació de músics com Miquel Gil, Ahmed Touzani o el grup Aplec

Xàtiva, 1 d’octubre de 2019.- Aquest divendres 4 d’octubre, a les 22:30 hores, arrancarà la programació de tardor al Gran Teatre de Xàtiva, amb l’espectacle “El cor de la Costera”. És tracta d’un concert homenatge a Emili Vera a càrrec de Pep Gimeno Botifarra.

Emili Vera, qui ens va deixar el passat mes de desembre, va ser el guitarrista acompanyant de Pep Gimeno Botifarra durant els 8 anys en què va agafar vol la carrera en solitari del cantautor. Abans, Vera i Gimeno havien compartit trajectòria musical a l’Escola de Danses de Xàtiva i al grup Sarau. Vera va ser un company fonamental per a la carrera de Gimeno, al qual va animar a gravar el seu primer disc, “Si em pose a cantar cançons”. Junts gravaren tres àlbums: “Te’n cantaré més de mil”, “Botifarra a banda” i “Ja ve Nadal”.

A l’espectacle s’han volgut sumar destacats representants de la cançó valenciana, com ara Miquel Gil, Lola Tortosa, Hilari Alonso o el grup Aplec. També hi participaran Ahmed Touzani, Sarau, l’Escola de Danses de Xàtiva, la Colla La Socarrada, el grup de danses Baladre i el Cor Ciutat de Xàtiva.

Les entrades tenen un preu de 10 euros i es poden adquirir a Instanticket, a la Casa de la Joventut, els dies laborals de 12h a 14h, i a les taquilles del Gran Teatre des d’una hora abans del concert.

Et pot interessar

Excavacions arqueològiques confirmen la importància del jaciment neolític del Barranc Fondo de Xàtiva

L’Ajuntament inicia l’última fase del projecte de recerca “El Neolític a la Serra de Vernissa” …