Alertes
Inici / Benestar social i salut / Benestar Social es reuneix amb l’Associació de Dany Cerebral Adquirit de la província de València
Angulo_Nueva_Opción

Benestar Social es reuneix amb l’Associació de Dany Cerebral Adquirit de la província de València

L’Ajuntament pretén obrir vies de col·laboració amb aquesta associació

 

Xàtiva, 03 d’octubre de 2019.- La regidora de Benestar Social de Xàtiva, Xelo Angulo, s’ha reunit aquest matí amb l’Associació de Dany Cerebral Adquirit de la Província de València, més coneguda com Nueva Opción, una entitat sense ànim de lucre amb vora 25 anys d’experiència en la defensa dels drets de les persones afectades i de les seues famílies, que té per objectiu atendre i recolzar a les persones afectades en la seua nova realitat vital i social.

A la societat hi ha moltes persones que desenvolupen per diferents raons un accident cerebrovascular que deriva en un Dany Cerebral Adquirit com poden ser els ictus, els tumors cerebrals, els traumatismes cranioencefàlics o les anòxies. Aquesta entitat està formada per persones afectades o no per aquestes malalties, que treballen per tal de millorar el futur dels afectats de la que hui en dia es considera com la primera causa de discapacitat permanent.

“Des de l’Ajuntament de Xàtiva volem obrir una via de col·laboració amb aquesta associació, dins de l’Estratègia 2017-2020 de la Generalitat Valenciana, contribuint a millorar la qualitat de vida i la recuperació física i emocional de les persones afectades, i també de les seues famílies. Hui hem tingut la primera presa de contacte”, ha explicat la regidora Xelo Angulo.

Et pot interessar

IMAGEN DESTACADA

Alfabetització Digital al programa T’Acompanye

Hui 3 d’octubre de 2019, 20 persones participants del programa T’Acompanye han iniciat el curs …