Alertes
Inici / Benestar social i salut / TALLER JARDINERIA MANTENIMENT PARCS I JARDINS

TALLER JARDINERIA MANTENIMENT PARCS I JARDINS

Taller de manteniment de parcs i jardins i sostenibilitat mediombiental

Hui, 7 d’octubre, iniciem la segona edició del taller formatiu Manteniment de parcs i jardins i sostenibilitat mediombiental per a la millora de l’ocupació dins de la planificació del programa T`Acompanye, actuació cofinançada per la Unió Europea a través del Programa Operatiu del Fons Social Europeu (FSE) de la Comunitat Valenciana 2014-2020.
S’han seleccionat 16 persones desocupades participants del programa, tenint en compte la representació de tots els perfils que hi participen, per a rebre 100h de formació en la segona edició de Manteniment de parcs i jardins i sostenibilitat mediombiental. Esta formaciò s’impartix de dilluns a divendres en horari de 9:00 a 13:00 fins al pròxim 12 de novembre.

L’objectiu d’este curs és desenvolupar les habilitats necessàries per a la construcció i manteniment de jardins i plantes. Es realitzaran les operacions necessàries per a la construcció d’un jardí, així com la seua conservació i millora en condicions de seguretat i higiene i conservant el medi natural. Aprendran la creació i manteniment de jardins, donant nocions sobre tècniques de reg automatitzat, poda i característiques del sòl, a nivell professional.

IMG_20191007_091639 IMG_20191007_091654

Et pot interessar

L’Ajuntament de Xàtiva rep hui el Premi Amparo Moreno Vañó de la Generalitat a la innovació social

El guardó reconeix el Programa d’Empoderament Energètic posat en marxa des del departament de Benestar …