Alertes
Inici / Dona i igualtat / La Casa de les Dones programa per a la propera setmana un curs d’emprenedoria per a dones

La Casa de les Dones programa per a la propera setmana un curs d’emprenedoria per a dones

La cita tindrà lloc els dies 5 i 7 de novembre de 17 a 20 de la vesprada

Xàtiva, 30 d’octubre de 2019.- La Casa de les Dones albergarà la propera setmana un taller anomenat «Teixint xarxes entre dones al mig rural per a apoderar-se, emprendre i connectar», que està dirigit a dones de tota la Comunitat Valenciana.

El taller tindrà lloc concretament el dimarts 5 i dijous 7 de novembre, de 17 a 20 de la vesprada, amb l’objectiu de formar a les dones en disciplines innovadores en el sector agrari per a la seua plena incorporació laboral, social i econòmica.

En la primera sessió, que portarà per nom «Empodera’t», es brindaran eines de desenvolupament personal per a augmentar la conscienciació del potencial de la dona en l’entorn rural i la seua capacitació en la nova creació de projectes d’economia social, emprenedoria personal o col·lectiva. La segona i tercera sessió, amb el nom «Empren», versaran sobre com posar en acció la idea de negoci brindant coneixements en la creació d’un pla de negoci, creació de xarxes de contacte i ajudes i subvencions existents. I per últim, la sessió «Comunica’t» parlarà de les formes per comunicar i difondre el projecte d’una manera senzilla i pràctica, utilitzant els mitjans digitals.

Des de la Casa de les Dones i la regidoria de Dona i Igualtat han animat a participar «a totes les dones emprenedores per tal de formar-se i prendre la iniciativa innovadora». Les inscripcions poden fer-se a la Casa de les Dones o bé telefonant al 96 228 98 52 o al 678 869 129.

Et pot interessar

L’Ajuntament de Xàtiva rep el premi Celia Amorós per la seua lluita contra la violència de gènere

El consistori ha posat en marxa diverses mesures en els darrers anys i és un …