Alertes
Inici / Cultura i oci / «La capilla de los niños» s’instal·la aquest dissabte al Gran Teatre de Xàtiva

«La capilla de los niños» s’instal·la aquest dissabte al Gran Teatre de Xàtiva

L’obra de la companyia Perros Daneses començarà a les 22h i les entrades tenen un preu de 10 i 8 euros

Xàtiva, 31 d’octubre de 2019.- El Gran Teatre de Xàtiva continua amb la seua programació de tardor i aquest dissabte 2 de novembre oferirà l’obra «La capilla de los niños», de la companyia Perros Daneses. Un text del dramaturg Javier Sahuquillo que té com a protagonistes a Laura Sanchis i Juan de Vera.

L’actuació tracta sobre un escriptor de teatre que ha decidit retirar-se. No obstant això, la telefonada d’un amic el porta a comprometre’s a escriure una última obra. L’única condició és que serà sobre una notícia al diari. L’autor recorda un assassinat durant la seua adolescència i es decideix a escriure una comèdia sobre la telebasura. A poc a poc s’implicarà més en l’assassinat de «Les xiquetes d’Alcàsser», convertint-se en un involuntari detectiu que haurà d’analitzar les proves. Els espais reals i els mentals es confondran generant una atmosfera que portarà a l’escriptor a la demència que produeix el descobriment de la veritat.

L’obra, que s’interpretarà en castellà, està programada per a les 22 hores, amb una durada d’una hora i mitja, i les entrades es poden aconseguir al preu de 10 euros i 8 euros amb descomptes a la pàgina web d’Instanticket o a les taquilles del Gran Teatre una hora abans de l’inici de l’actuació.

Et pot interessar

Quina és la millor truita d’alls tendres de Xàtiva?

Adexa organitza la II edició del Concurs de Truita d’Alls Durant tota aquesta setmana, el …