Alertes
Inici / Destacat / Convocatòria i proves de selecció de pesonal per a la cobertura en propietat de deu places en propietat d’agent de la Policia Local, subgrup C1, de les quals vuit són pel torn lliure, mitjançant sistema d’oposició lliure, i dues pel torn de mobilitat, mitjançant concurs (Act. 07/11/2019)
Ocupació
Ocupació

Convocatòria i proves de selecció de pesonal per a la cobertura en propietat de deu places en propietat d’agent de la Policia Local, subgrup C1, de les quals vuit són pel torn lliure, mitjançant sistema d’oposició lliure, i dues pel torn de mobilitat, mitjançant concurs (Act. 07/11/2019)

– La convocatòria i el texte integre de les bases estan publicades en el Butlletí Oficial de la Provincia de València (BOP) núm. 140, de data 23 de juliol de 2019. Així mateix, es publicarà la convocatòria en extracte en el Boletín Oficial del Estado (BOE).
PDF Bases convocatòria agent de la Policia Local
– Publicació en el DOGV de l’extracte de la convocatòria: dimarts 27 d’agost de 2019.
– Termini de presentació de sol.licituds: del 28 d’agost fins al 24 de setembre de 2019, tots dos inclosos.

Per tant, qualsevol sol·licitud presentada o abonament de taxes realitzat fora d’aquest termini, tant abans com després del mateix, no és vàlid. En el cas d’haver-ho presentat abans de l’inici del termini, i sou personal interessat heu de presentar de nou instància i abonar els drets de participació en termini
– El mateix dia de l’inici del termini de presentació de sol·licituds, és a dir, el dimecres 28 d’agost, s’habilitarà en la nostra seu electrònica, un tràmit exclusiu, amb tota la documentació i informació necessària per a la seua correcta tramitació:
http://xativa.sedelectronica.es/
Catàleg de Tràmits \ Catàleg de Tràmits Administració General \ Administració General Recursos Humans \ Recursos Humans

Actualització 07/11/2019

PDFRESOLUCIÓ D’ALCALDIA LLISTA PROVISIONAL AGENT

Termini d’esmena (10 dies hàbils des de l’endemà d’aquesta publicació): del 8 al 21 de novembre de 2019 (tots dos inclosos).

En cas de presentar-hi esmena en registre d’entrada diferent d’aquest Ajuntament, s’ha de remetre un correu electrònic a: personalrrhh@ayto-xativa.es, en el qual s’ha de comunicar la presentació de la mateixa i acompanyar-la d’una còpia de la instància presentada segellada per l’organisme corresponent i del document/s d’esmena.

El mateix dia de l’inici del termini de presentació d’esmenes, és a dir, el divendres 8 de novembre, en la nostra seu electrònica, s’obrirà un tràmit exclusiu, amb tota la documentació i informació necessària per a la seua correcta tramitació:

http://xativa.sedelectronica.es/
Catàleg de Tràmits
Administració General
Recursos Humans

Et pot interessar

Finalitza el Taller d’Ocupació «Xàtiva Treballa 18-19»

L’alcalde de Xàtiva ha entregat els certificats de professionalitat als 10 alumnes que han realitzat …