Alertes
Inici / Cultura i oci / Xàtiva alberga una nova sessió de la xarxa de qualitat turística

Xàtiva alberga una nova sessió de la xarxa de qualitat turística

27 entitats de la ciutat han estat distingides amb l’acreditació SICTED

Xàtiva, 7 de novembre de 2019.- Aquest matí, s’ha celebrat a l’Ajuntament de Xàtiva una nova reunió de la mesa de qualitat SICTED, per a la millora de la qualitat turística en destinacions, amb l’assistència de l’alcalde Roger Cerdà, de la regidora de Turisme, Raquel Caballero i de representants d’Adexa, Xacex i Turisme Comunitat Valenciana.

Xàtiva va arrancar 2019 amb 27 empreses distingides amb aquesta acreditació de qualitat turística, de les quals 23 pugen a aquesta taula després d’haver acomplit amb els compromisos adquirits durant aquest cicle i passar satisfactòriament les seues avaluacions.

Els diferents oficis d’aquestes empreses són allotjament (2 hotels, 1 casa rural i 1 alberg), restauració (2 cafeteries i 8 restaurants), comerç (2 comerços), policia local, serveis de guies turístics (2 empreses), recursos turístics (castells, museus i oficina de turisme).

En el marc del programa SICTED, hi han establerts diversos grups de millora consistents en taules de treball intersectorials i entre destinacions vinculades a la nova Llei de Turisme i Hospitalitat i al producte turístic “Territori Borja” en les quals participen diferents empreses adherides al sistema.

Et pot interessar

Excavacions arqueològiques confirmen la importància del jaciment neolític del Barranc Fondo de Xàtiva

L’Ajuntament inicia l’última fase del projecte de recerca “El Neolític a la Serra de Vernissa” …