Alertes
Inici / Cultura i oci / Xàtiva obri les inscripcions per apuntar-se a l’Escola de Nadal

Xàtiva obri les inscripcions per apuntar-se a l’Escola de Nadal

El preu és de 50 euros i les activitats es desenvoluparan a l’Escola Gozalbes Vera

Xàtiva, 15 de novembre de 2019.- El proper dilluns 18 de novembre s’obri el termini d’inscripció per a l’Escola de Nadal de Xàtiva, que tindrà lloc els dies 23, 24, 26, 27 i 30 de desembre, i 2 i 3 de gener a l’Escola Gozalbes Vera.

Aquesta Escola de Nadal està dirigida a xiquets i xiquetes d’entre 3 i 12 anys, i l’horari serà de 9 del matí a 13 del migdia amb possibilitat d’horari extra de 8 a 9h i de 13 a 14h sempre i quan hi haja un mínim d’inscrits.

El preu de l’Escola és de 50 euros i la inscripció es pot realitzar a la Casa de la Joventut, situada al carrer Montcada. Durant les jornades es realitzaran jocs educatius, eixides culturals, tallers i contacontes entre altres activitats. A més a més, el dimarts 17 de desembre, a les 18 de la vesprada, hi ha prevista una reunió de famílies participants que es celebrarà a la Casa de la Joventut.

Et pot interessar

Xàtiva adjudica les obres de finalització del pavelló polivalent de l’Attilio Bruschetti

Els treballs, que suposaran una inversió de 113.230 euros més IVA, es portaran a terme …