Alertes
Inici / Cultura i oci / La Biblioteca de Xàtiva apropa la lectura als alumnes d’Educació Infantil a través de la campanya d’animació

La Biblioteca de Xàtiva apropa la lectura als alumnes d’Educació Infantil a través de la campanya d’animació

El proper dimecres 27 es tancarà el mes de novembre amb una nova sessió de contes a càrrec d’Almudena Francés

Xàtiva, 22 de novembre de 2019.- La Biblioteca Municipal de Xàtiva continua programant activitats dinamitzadores per a adults i xiquets, emmarcades en la campanya d’animació lectora del curs 2019-2020.

El passat dimarts, la Biblioteca va rebre la visita dels alumnes d’Educació Infantil del CRA La Costereta de Llanera de Ranes, que van poder gaudir de relats i contes de la mà del Gran Jordiet, amb la intenció d’apropar als xiquets i xiquetes al món del llibre, la lectura i les biblioteques.

La voluntat de la Biblioteca Municipal de Xàtiva és que aquesta activitat educativa s’estenga i participen també altres centres educatius de la comarca en la visita a les instal·lacions.

D’altra banda, el proper dimecres 27 de novembre a partir de les 18:30 de la vesprada tindrà lloc a la Sala Infantil de la Biblioteca de Xàtiva la darrera sessió de contes del mes de novembre, que portarà per títol «Un grapat de contes». Una activitat dedicada als xiquets i xiquetes a partir de 5 anys i que estarà impartida per Almudena Francés.

Et pot interessar

Aprovada la renovació del Pla Estratègic de Subvencions de l’Ajuntament de Xàtiva 2020-2022

Aquest Pla permetrà agilitzar l’eficàcia i eficiència en la gestió de la despesa pública de …