Alertes
Inici / Benestar social i salut / CURS DE PREVENCIÓ DE RISCOS LABORALS EN LA CONSTRUCCIÓ

CURS DE PREVENCIÓ DE RISCOS LABORALS EN LA CONSTRUCCIÓ

El 22 de novembre de 2019, finalitza el curs de prevenció de riscos laborals en la construcció per a la millora de l’ocupació dins de la planificació del programa T’Acompanye, Actuació cofinançada per la Unió Europea a través del Programa Operatiu del Fons Social Europeu (FSE) de la Comunitat Valenciana 2014-2020.

S’han seleccionat un total de 15 persones desocupades participants del programa, tenint en compte la representació de tots els perfils que hi participen, per a rebre 20h de formació. Esta formación/taller es va impartir de dimarts a divendres en horari de 9:00 a 14:00, en les dependències de CCOO.”

La formació en matèria de prevenció de riscos laborals és d’obligada i general observança per a tots les empreses i treballadors que realitzen activitats pròpies del sector de la construcció. El títol acredita per a estar capacitat i garantir la prevenció i seguretat en el treball. D’altra banda, contribuïx a la millora de la qualificació laboral, validant els controls de prevenció i acreditant per a treballar en totes les activitats del sector construcció.

En general, els objectius del curs de prevenció de riscos laborals són:

– Conéixer el concepte de condicions de treball i la seua classificació en funció de la seua naturalesa, així com els mètodes i equips necessaris que han de disposar totes les empreses.

– Definir el procés pel qual es poden identificar els riscos laborals i el perill en l’àmbit del treball. o Assimilar els conceptes de treball – salut i el concepte de prevenció i la seua vinculació amb la protecció.

– Analitzar què són els riscos professionals que es deriven del treball i com poden influir en els treballadors.

– Diferenciar les característiques que ha de reunir l’equipament de treball.

– Analitzar els mitjans de protecció i les seues aplicacions com a elements de seguretat.”

Del total de persones inscrites, totes elles han obtés finalment el carnet de prevenció de riscos laborals en la construcció, considerant-ho com satisfactori i profitós per a la seua emplebailitat.

Et pot interessar

LABORA realitzarà a Xàtiva un fòrum amb més de 50 ofertes de treball i tallers pràctics per a la cerca d’ocupació

La iniciativa #ConnectaLABORA està portant a terme fòrums d’ocupació a municipis al llarg de tot …