Alertes
Inici / Benestar social i salut / El centre de Benestar Social «La Placeta» alberga un Curs de cuidadors no professionals

El centre de Benestar Social «La Placeta» alberga un Curs de cuidadors no professionals

Constarà de huit sessions i finalitzarà el proper 19 de desembre

Xàtiva, 26 de novembre de 2019.- Aquest dimarts ha començat al centre de Benestar Social «La Placeta» un nou curs del Servei de Dependència destinat a cuidadors no professionals de persones dependents reconegudes per la Conselleria d’Igualtat i Polítiques Inclusives, en el que participen un total de vint persones.

La regidora de Benestar Social de Xàtiva, i primera tinent d’alcalde, Xelo Angulo, ha donat la benvinguda als participants d’aquest curs necessari per a poder ser cuidador, que consta de huit sessions que es realitzaran els dimarts i dijous de 10 del matí a 13 del migdia, finalitzant el proper 19 de desembre.

Els objectius de l’acció formativa són facilitar uns coneixements bàsics a les persones cuidadores per a millorar l’atenció sociosanitària de les persones en situació de dependència, a més de promoure que s’apliquen els procediments i estratègies més adequades per a mantenir i millorar l’autonomia personal de les persones dependents. Altres objectius que es busquen són informar i orientar sobre els recursos sociosanitaris més adequats i impulsar el reconeixement social de les persones cuidadores, afavorint una orientació per a una futura integració en el mercat laboral.

En les diferents classes participaran diversos professionals com alguns membres del Servei d’Atenció a la Dependència de Benestar Social de Xàtiva, la psicòloga, l’assessora jurídica de l’Equip Social Basi i l’auxiliar del servei d’ajuda a domicili, a més de comptar amb altres recursos externs com ara un professional del sector de l’Ortopèdia o una infermera del centre de salut d’Ausiàs March de Xàtiva.

Et pot interessar

Benestar Social imparteix un curs sobre empoderament energètic destinat a xiquetes i xiquets

La cita tindrà lloc aquesta vesprada a les 17:30 a «La Placeta» Xàtiva, 28 de …