Alertes
Inici / Benestar social i salut / Benestar Social imparteix un curs sobre empoderament energètic destinat a xiquetes i xiquets

Benestar Social imparteix un curs sobre empoderament energètic destinat a xiquetes i xiquets

La cita tindrà lloc aquesta vesprada a les 17:30 a «La Placeta»

Xàtiva, 28 de novembre de 2019.- La Regidoria de Benestar Social de Xàtiva ha organitzat per a aquest dijous al centre «La Placeta» un taller d’empoderament energètic, emmarcat en la programació de «Xàtiva Ciutat Educadora», junt a la commemoració dels Drets de la Infància.

El taller, que tindrà lloc a les 17:30 hores, està dirigit a xiquetes i xiquets d’entre 6 i 13 anys i està relacionat amb el tema de l’energia. En concret, es tracta d’apropar conceptes d’energies sostenibles, canvi climàtic i empoderament energètic, a través de dinàmiques de grup, un vídeo adaptat al seu nivell de comprensió i l’elaboració d’un experiment caser per tal de comprovar el poder del sòl.

Et pot interessar

Bases XIX Concurs Jóvens Intèrprets Ciutat de Xàtiva 2020

XIX CONCURS DE JÓVENS INTÈRPRETS “CIUTAT DE XÀTIVA” 2020 BASES . 1. ÀMBIT DE PARTICIPANTS …